Telaris WooCommerce Integration

Vi har utviklet integrasjon mellom Telaris og Woocommerce. Dette er et alternativ til kostbare skreddersydde nettbutikkløsninger og gir en strømlinjeformet drift av ordre, produktoppdateringer og kunder.


Image

Utvidelsen lager en sømløs og strømlinjet integrasjon mellom ERP og forretnings- systemet Telaris og Woocommerce. Dette gjør at bedrifter som bruker Telaris har en raskere og rimeligere vei til å skape en solid og god nettbutikk. En toveis-integrasjon gjør at nettbutikk automatisk oppdaterer produktfelter, kategorier, sletting og legger til nye kategorier og produkter. Ordrer som gjennomføres sender informasjon rett inn i Telaris.

Muligheter med utvidelsen

Skreddersydd synkronisering

Learn More

Synkronisering av produkter og kategorier blir skreddersydd ved å ta i bruk foreldrekategorier som startpunkt. Det vil si at du kan lage en hovedkategori (som kan ha så mange underkategorier som du vil) og utvidelsen vil bare synkronisere produkter og kategorier som tilhører den hovedkategorien.

Automatisk eksporter ordre

Learn More

Hver gang en ny ordre blir laget, blir denne automatisk sendt inn til Telaris for videre behandling.

Automatisk oppdatering av kundebase

Learn More

Når en kunde legger inn nye ordre på nettbutikken, blir denne ordren koblet opp mot den samme kunden i Telaris systemet. Hvis kunden ikke eksisterer i Telaris fra før av, vil den automatisk bli opprettet og tildelt ordren.

Drift nettbutikken i Telaris

Learn More

Integrasjonen er laget slik at alt skal foregå i Telaris-systemet. Dersom du har kampanjepriser eller nye kategorier, gjøres alt dette fra Telaris. Woocommerce fungerer som et «skall» og viser kun det som er bestemt av Telaris-systemet.