Forside > Lage hjemmeside til bedrift?

Lage hjemmeside til din bedrift?


Nettsiden blir ikke lansert før du er 100% fornøyd.


Du vil få en brukervennlig, mobiltilpasset og moderne hjemmeside som vil gi deg bedre resultater. Vi lager hjemmesiden slik at du enkelt kan administrere den selv. Du vil forholde deg til en pålitelig webdesigner som alltid svarer deg, også etter at nettsiden er lansert!

Få uforpliktende tilbud

Lage hjemmeside bedrift


De beste hjemmesidene blir laget slik at potensielle kunder blir til kunder.

Nettsiden blir akkurat slik du ønsker.


Vår gode arbeidsmetode sørger for et godt sluttresultat. Vi anbefaler, du bestemmer.Lage hjemmesiden slik du vil
Lage hjemmesiden slik du vil


Lage hjemmeside møter

Vi tar en prat


Du starter med å fylle ut skjema på denne siden. Vi tar kontakt for å avdekke hva du ønsker, samt opplyser deg om hva som kan være hensiktsmessig for din bedrift. Du mottar et uforpliktende og skreddersydd tilbud.


Utvikling av nettsider

Utviklingsfasen


Etter at du akseptert tilbud, setter vi i gang med utviklingen av ditt nye nettsted. Nettsiden lages på vår interne server, slik at du enkelt kan følge med og påvirke fremdriften - i praksis så er du med på å lage din egen hjemmeside!

Lansering av hjemmeside til firma

Ny hjemmeside!


Prosjektet blir alltid levert til fristen. Vi flytter nettsiden over til ditt domene, verifiserer nettsiden til Google sin indeks og gjør de siste brukertestene. Prosjektet fullføres når du er 100 % fornøyd. Gratulerer med ny og moderne hjemmeside!
Ingen ekstra gebyrer eller skjulte kostnader. Hos oss får du alt inkludert:Få prisestimat på ny hjemmeside
"Marius leverte til de grader! Vi har sett en økning på 175 % etter vi fikk lansert vår nye nettbutikk"
Et lite byrå med god oppfølging


Tilgjengelig når du trenger det.


Du trenger ikke å taste verken 1,2 eller 3 når du ringer til oss. Du ringer og vi svarer med engang. Vi er den type firma og det trives vi godt med.

Siden oppstarten i 2015 har vi arbeidet med over 100+ bedrifter. Referanser finner du ved å klikke på lenken under.Webdesign 2022


Marius Undrum levde absolutt opp til forventningene og bidro med profesjonalitet og mange konstruktive innspill.
Resultat -og vekstdrevet webdesign


Resultater trumfer alltid design.


Våre nettsider lages kun med et mål: At din bedrift skal oppnå bedre resultater. Enten om du eier en nettbutikk, driver fysisk butikk eller leverer tjenester.

Vi legger til rette for at du skal få flere leads, salg eller oppnå dine forretningsmål.


Ferdig laget nettsted for selge bruktbil i 2022

Google Analytics

Google Search Console

Sporingskoder

Rapportering
Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud


Klar for å lage ny hjemmeside til bedriften? Fyll ut skjema under, så estimerer vi et prisanslag for ditt nye prosjekt.
Lage hjemmeside til bedrift

  Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ta kontakt for å få mer informasjon om din bedrift/produkter.


  Vurdering av UndrumDesign

  5.0

  30 anmeldelser

  B

  Berit Enge

  Marius har gitt oss uvurderlig hjelp i startfasen for Nordic Press Center. Han har laget en oversiktlig og lettfattelig webside vi er svært fornøyd med, forklarer godt underveis og hjelper oss løpende med problemløsing og gode råd. Som liten start-up og lokalisert utenfor Norge har vi satt pris på Undrum Designs serviceinnstilling og tilgjengelighet utenfor vanlig kontortid, samt deres bistand til å finne gode løsninger innenfor et begrenset budsjett. En effektiv, fleksibel og hyggelig samarbeidspartner.
  Vis mer

  T

  Terje Torp

  Endelig har Elektrosmia Installasjon funnet en seriøs aktør og inngått samarbeidsavtale for markedsføring med UndrumDesign. Forutsigbarhet med tanke på hva vi betaler for og synlighet av resultater er noe av det som UndrumDesign leverer på.
  Vis mer

  M

  Marius Holden

  Vi er super fornøyd med at vi valgte Undrum Design.
  Kan med god samvittighet anbefale disse til andre.
  De er raske, proffe og leverer til avtalt tid, servicen er helt topp!
  Tusen takk for det gode samarbeidet.

  Med vennlig hilsen Stiftelsen Guts

  Vis mer

  A

  Admin Philini Instituttet

  Marius er en dyktig webutvikler, løsningsorientert og flink til å forstå hva kunden ønsker. Han jobber effektivt og tilpasser seng raskt endringer som oppstår underveis i ett hvert prosjekt. Veldig fornøyd!
  Vis mer

  A

  Agnethe Ellingsen

  Strålende oppfølging og leveranse til en god pris.
  Vis mer

  M

  Michael Süssmann

  Vi i Musette har gjennom tidene anslagsvis fått laget 4 - 5 nettsider / butikk til oss og har opparbeidet en sunn skepsis ut fra delvis bitre erfaringer om alt fra gjennomføringsevne til skjulte tillegg hos leverandørene. Overraskelsen og gleden ble derfor stor etter at vi innledet samarbeid med Marius Undrum. Her var det metodisk og nøyaktig arbeid fra første stund. Ikke minst har Marius evnen til å lytte og sette seg inn i kundens behov, hvorpå han prøver å finne tekniske og estetiske løsninger som best mulig ivaretar det vindu vi ønsker å vise. til omverdenen., hele tiden med trygg teknisk forankring. Legg til en alltid vennlig imøtekommenhet og entusiasme for ditt prosjekt, en kostnadsramme uten overraskelser, og følelsen av den uvurderlige frihet til å la oss som kunde utforme vårt eget prosjekt. Anbefales !
  Vis mer

  A

  Ali Fouikri

  Tok kontakt med Marius og UndrumDesign for å få høyere søketreff for vår bedrift på Google. Vi har fått våre forventinger mer enn oppfylt. Marius en er dyktig person med høy kompentanse innefor sitt felt. Liker også veldig godt at han gir deg løpende oppdatering på arbeidet som blir utført. Her er du i trygge hender og anbefales på det sterkeste
  Vis mer

  o

  oyra226

  City Guide AS benyttet Undrum Design til utvikling av nye nettsider og er meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Vi kan trygt anbefale Undrum Design videre 🙂
  Vis mer
  Vis flere

  A

  Levi Malm Pettersen

  Rask med service og faglig dyktig.

  H

  Henning Blindheim

  Jeg følte jeg sto overfor en formidabel oppgave, da jeg skulle lage web side til Energi1. Ved hjelp fra UndrumDesign ble jeg trygg fra første møte. Marius sine kunnskaper og evne til å lytte er en god kombinasjon. Mine utallige retning forandringer og pirking på detaljer viser også hans tålmodighet og vilje til å tilfredsstille kunden. Resultatet ble bedre enn forventet! Så jeg kan anbefale UndrumDesign på det varmeste. Henning Blindheim Energi1 AS
  Vis mer

  T

  Torhild Wiik

  Anbefales! Marius er faglig dyktig og veldig lett å samarbeide med. Han er positiv, fleksibel og kunnskapsrik. Han finner alltid løsninger når vi har utfordringer med nettstedet vårt, og utfører oppgavene raskt og effektivt 🙂
  Vis mer

  B

  Bjørn Tore Staurset

  Fantastisk service og kompetanse. Effektiv og forklarer slik at en trenger ikke være utdannet IT-utdannet for å skjønne hva det snakkes om. Tipp topp.
  Vis mer

  M

  Mørk Maskin As

  Marius er en meget dyktig fyr. Vi har hatt et godt samarbeid både før, under og etter hjemmesiden var ferdig. Hjemmesiden funger ekstremt bra og har gitt oss mange nye kunder og mye skryt får hvordan vår hjemmeside fungerer. Marius anbefales på det sterkeste.
  Vis mer

  J

  Jon Anders Loe

  Vi kom i kontakt med Marius via Mittanbud.no og angrer absolutt ikke på valget vi gjorde. Han er meget enkel å komunisere med, forklarer godt og forstod vårt behov. Samarbeidet gikk knirkefritt noe som resulterte i en flottere web side enn hva vi selv hadde forestilt oss. Vi kan anbefale Marius på det varmeste og vet at vi kommer kun til å benytte oss av ham og hans tjenester i fremtiden. Og det skader jo abslutt ikke at han er kjekk!
  Vis mer

  C

  Christian H Johansen

  Jeg kan anbefale UndrumDesign på det varmeste. Oppdraget var å etablere en ny moderne hjemmeside basert på Wordpress. Utgangspunktet var foreldede sider. Sidene er nå blitt toppmorderne og noe vi er stolte av. Marius er enkel å samarbeide med. Leverer raskt på alle henvendelser. Når han i tillegg er konkurransedyktig på pris, så er det en uslåelig kombinasjon.
  Vis mer

  H

  HH Ulvestad

  God hjelp, raskt. Veldig fornøyd.

  I

  Ingvill Ese Quist

  Raskt svar, rask behandling. God service, godt valg!

  M

  May Britt Lundvold

  Jeg tok kontakt med UndrumDesign for å sette opp et system jeg kunne bruke om igjen. Det første som ble gjort var å rydde opp i min webside med de nedlastinger som trengtes. Dette ble gjort raskt og effektivt og er til stor hjelp for meg. Jeg fikk hjelp med fine design, tekster og bilder. Vi hadde telefonkontakt en gang i uken, utenom det fikk jeg hjelp med annonsering og det ble fulgt opp også av UndrumDesign i tillegg til meg. Mange gode forslag fikk jeg på veien. Er svært fornøyd med hjelpen og anbefaler UndrumDesign på det varmeste.
  Vis mer

  S

  Sverre Ohm

  Kan absolutt anbefales. I forbindelse med oppretting av et selskap som tilbyr tjenester til oljeindustrien var en hjemmeside nødvendig for markedsføring både nasjonalt og internasjonalt. På bakgrunn av positiv omtale ble Undrum Design kontaktet. Marius Undrum levde absolutt opp til forventningene og bidro med profesjonalitet og mange konstruktive innspill. Takk for samarbeidet og en ryddig og oversiktlig hjemmeside.
  Vis mer

  S

  Steinar Ulvestad

  Søkte etter en enkeltstående webdesigner som kan sine saker. Marius er kompetent i sitt felt, arbeider dynamisk og effektivt med utfordringer som dukker opp underveis. Resultater er blitt meget godt og jeg tenker å bruke Undrumdesign for all webrelatert arbeid videre. Kan anbefales!
  Vis mer

  A

  Apex Intensivkurs

  Vi er svært godt fornøyd med at vi valgte UndrumDesign som vår hovedleverandør av nettside og kursportal. Vi hadde et prosjekt som måtte ferdigstilles på kort tid, og det kan vi takke UndrumDesign for at vi klarte. De viste svært stor fleksibilitet og var ekstraordinære når det kom til å levere innen tidsfrister. I tillegg til dette er Marius en kunnskapsrik og kreativ rådgiver når det kom til webdesign og utforming av nettsider. Kan trygt anbefales. Kristian og Didrik i Apex Intensivkurs.
  Vis mer

  F

  Fredrik Thinggaard

  Jeg brukte Undrum Design til å rette opp i min «hjemmelagde» hjemmeside. Raskt og effektivt ble siden min klar til tiden. Veldig fornøyd med resultatet. Jeg vil klart anbefale å bruke Undrum Design til din neste hjemmeside.
  Vis mer

  J

  Jytte Undrum

  Rask, profesjonell, kreativ og svært hyggelig å få bistand fra UndrumDesign til å opprette hjemmesider på Facebook og Instagram for Jyttesyr. UndrumDesign er lett tilgjengelige og svarer raskt på alle henvendelser. I tillegg er de rimelige og til å stole på. Gull verdt og uten tvil 5 stjerner fra meg
  Vis mer

  M

  Martin Delebekk

  Vi brukte UndrumDesign i vår bedrift på hjemmeside og betalingsløsning. Seriøs, effektiv og et selskap til å stole på. Alle avtaler gjennomført til tiden, og skulle det være noe snur han seg rundt med en gang. Kan trygt anbefales.
  Vis mer

  E

  Erika Tøndevold

  Marius leverte før fristen og produktet ble bedre enn avtalt. Vil anbefale Undrumdesign til alle nye potensielle kunder!
  Vis mer

  P

  P K

  Undrum design anbefales på det varmeste. Marius er super som sparringpartner, og kommer med gode forslag og innspill under veis. Vi er veldig godt fornøyd med webløsningen som de har laget for oss. PSK styreleder i SMB-doktor AS.
  Vis mer