Om oss

UndrumDesign er et webdesign byrå med kontorer i Fredrikstad og Sarpsborg. Teamet vårt består av dyktige fagpersoner som vet hva som må til for å gjennomføre prosjekter av høy kvalitet.

Teamet

Vår lidenskap for kreativitet og innovasjon driver oss til å levere førsteklasses hjemmesider som ikke bare er solide og robuste løsninger, men som også gir resultater for våre kunder. Hos UndrumDesign finner du ekspertise innunder fagfelt som utvikling, grafisk, design, tekstforfatter, annonsering og mer.

Marius Undrum

Daglig leder
Kundekontakt, designer, innholdsprodusent, Google-ekspert, markedsfører og den som holder i alle tråder. Startet UndrumDesign i 2015 og styrt skuta siden.

Ruben Magnussen

Utvikler

Ruben er vår eminente problemløser og har stor interesse for utvikling. Ekspert på WordPress og prater kodespråk som HTML, CSS, JS og PHP flytende.

Alexander Hansen

Utvikler / Designer
Alexander kombinerer teknisk dyktighet med kreativ innsikt, og lager alt i fra skisser til nøkkelferdige løsninger for våre kunder - en ekte frontend -og backendutvikler.

Trond Pentz

Grafisk
Trond elsker å arbeide med konseptutvikling og nye idèer. God på å skape grafisk innhold, herav logo, reklamemateriel, grafisk profil mm -  ekstremt godt øye for design og detaljer.

Emil Kristiansen

Markedsføring
Emil er vår TikTok-ekspert og er en ekte "skaper". Han elsker å gyve løs på nye prosjekter, enten om målsetning er branding eller lavest mulig pris per salg for nettbutikker.

Aleksander Skretteberg

Tekstforfatter
Vår tekstdoktor nummer en. Aleksander kan forklare det mest avanserte produktet på den enkleste måte og er god på å kommunisere direkte med målgrupper.

Tung Vu

Utvikler
Tung har bistått UndrumDesign AS siden 2019 og er en trofast hjelper som raskt stiller opp. Har sin ekspertise på WordPress og PHP.

Din samarbeidspartner på markedsføring & hjemmesider i Sarpsborg / Fredrikstad

Vi er et utvikling -og designbyrå som spesialiserer oss på hjemmesider. I tillegg leverer vi skreddersydd markedsføring for flere av våre 100+ kunder. Vi arbeider med både store og små kunder og tar inn ca. 3-4 nye prosjekter per kvartal.
ImageTeamet i byrået UndrumDesign fredrikstad sarpsborg