Om oss
Ditt webdesign byrå med kontorer i SarpsborgDin samarbeidspartner


UndrumDesign er et lite webdesign byrå med kontorer i Sarpsborg. Vi arbeider med 15 - 20 faste kunder. Noen er vi på telefonen med nesten hver dag, mens andre prater vi med 1-2 ganger per måned.

Vi arbeider først og fremst med å utvikle hjemmesider til bedrifter. Siden 2018 har vi også hjulpet flere av våre kunder med å få resultater gjennom betalt annonsering. I dag består arbeidsdagen vår av ca. 50 % webutvikling og 50 % går til markedsføring.

webdesign byrå

Hvem er vi


Firmaet drives av Marius Undrum og ble startet opp som ENK (enkeltpersonforetak) i 2017.

Det er først og fremst meg, Marius Undrum, som du vil forholde deg til. Dersom du ønsker tjenester som er utenfor mitt fagområde (feks: video eller foto), så henter jeg inn tilbud for deg, og sørger for at det kun er kvalitet som blir levert.

Enten om du ønsker å prate om ditt nye prosjekt, eller om du vil finne ut om vi er en god "match", kan du ta kontakt med oss her.

Marius Undrum, webdesigner i Sarpsborg for UndrumDesign
DAGLIG LEDER: Marius Undrum

Marius Undrum, webdesigner i Sarpsborg for UndrumDesign
WEBUTVIKLER: Ruben Magnussen

Historien


- Fra å administrere studentbedriftens nettbutikk, til å drive et fullkomment og profesjonelt digitalbyrå.

- I 2014 ble jeg kastet ut i det. Jeg rakk opp hånda da det ble spurt om hvem som skulle være ansvarlig for nettbutikken.

Det fjerde og siste året ved universitet i Sørøst-Norge og studentbedriften vår skulle gå LIVE på våren 2014. Smart-kit.no skulle lanseres (idag Triathlonutstyr.no) og lite viste jeg om nettbutikk og webutvikling på den tiden.

webdesign sarpsborg