Om oss
Ditt markedsføring byrå med kontorer i Fredrikstad/SarpsborgDin samarbeidspartner


UndrumDesign er et lite webdesign byrå med kontorer i Fredrikstad. Vi arbeider med 15 - 20 faste kunder. Noen er vi på telefonen med nesten hver dag, mens andre prater vi med 1-2 ganger per måned.

Vi arbeider først og fremst med å utvikle hjemmesider til bedrifter. Siden 2018 har vi også hjulpet flere av våre kunder med å få resultater gjennom betalt annonsering. I dag består arbeidsdagen vår av ca. 50 % webutvikling og 50 % går til markedsføring.

Som et sideprosjekt, har UndrumDesign utviklet et CRM-system til internt bruk. Per i dag så arbeider vi med å få produktet lansert i markedet. Prosjektet heter uFlow og er laget for frilansere, konsulenter og små bedrifter. Systemet egner seg spesielt bra for digitale byråer og webdesignere.

webdesign byrå

Hvem er vi


Firmaet drives av Marius Undrum og ble startet opp som ENK (enkeltpersonforetak) i 2015. I 2021 ble UndrumDesign AS stiftet. Samme år ble Ruben ansatt og har siden hatt hovedansvar for backend/utvikling av våre prosjekter.

Det er først og fremst meg, Marius Undrum, som du vil forholde deg til. Dersom du ønsker tjenester som er utenfor mitt fagområde (feks: video eller foto), så henter jeg inn tilbud for deg, og sørger for at det kun er kvalitet som blir levert.

Enten om du ønsker å prate om ditt nye prosjekt, eller om du vil finne ut om vi er en god "match", kan du ta kontakt med oss her.

Marius undrum webdesigner sarpsborg
DAGLIG LEDER: Marius Undrum
Ruben webutvikler hos Undrumdesign i Sarpsborg
WEBUTVIKLER: Ruben Magnussen