Få flere kunder med smart markedsføring!

Du får en skreddersydd strategi for din bedrift. Vi bistår med alt fra grafisk innhold til å skape gode og selgende tekster. Slik at du skal oppnå gode resultater fra din annonsering.
Få uforpliktende tilbud
Eller se utvalgte referanser
Lage hjemmeside bedrift

Vi hjelper deg med å få flere kunder, leads og salg gjennom digital markedsføring

Gjennom former for "Push" og "Pull"-markedsføring tilpasser vi strategien etter hva som er din bedrifts målsetning. Når vi har avklart hva du ønsker å oppnå med markedsføringen og fått estimerte budsjetter fra deg, setter vi sammen et skreddersydd "miks" til din bedrift.

Google Ads

Søkeannonser på toppen av søkeresultatet. Vær synlig når potensielle kunder leter etter deg.

Facebook Ads

Facebook er den kanalen som fortsatt er et hestehode foran når det gjelder å levere treffsikre annonser. Eid av meta.

Instagram Ads

Instagram egner seg godt til grafiske og visuelle annonser. Eid av Meta, som også gir tilgang til svært gode målrettingsalternativer.

TikTok Ads

Det er ikke kun bare de unge som har TikTok. I takt med et stadig bedre tilbud til annonsørene, ser vi at flere og flere bedrifter skaper god lønnsomhet med denne kanalen.

SEO

En langsiktig strategi for å sørge for en god posisjon i markedet. Handler om at nettsiden blir forbedret og tilpasset søket. En 5. plass vs 1. plass kan være en "game changer" for mange bedrifter.

Annet

I tillegg til nevnte kanaler, bistår vi våre kunder med nyhetsbrev, grafisk arbeid, reklamemateriell og annet. Vi bruker vårt nettverk så godt som mulig for at din bedrift skal lykkes med markedsføringen.

Noen av våre faste kunder:

Image

Kryss i taket AS

Meta, TikTok, Google
Image

Mørk Maskin AS

Meta, Google, SEO
Bilde av bil ute i snøen. Relevant til Dekkpartner som er en dekk og bil-kjede.

Dekk Partner AS

Google Ads
Image

Zinga AS

Google Ads og rådgivning
Image

Vanning AS

Google Ads, Meta Ads

  5.0/5

  Basert på 30 omtaler
  Google Omtaler

  Ali Fouikri

  03. des 2022
  Tok kontakt med Marius og UndrumDesign for å få høyere søketreff for vår bedrift på Google. Vi har fått våre forventinger mer enn oppfylt. Marius en er dyktig person med høy kompentanse innefor sitt felt. Liker også veldig godt at han gir deg løpende oppdatering på arbeidet som blir utført. Her er du i trygge hender og anbefales på det sterkeste.

  5.0/5

  Basert på 30 omtaler
  Google Omtaler

  Berit Enge

  10. mai 2023

  Marius har gitt oss uvurderlig hjelp i startfasen for Nordic Press Center. Han har laget en oversiktlig og lettfattelig webside vi er svært fornøyd med, forklarer godt underveis og hjelper.. 

  Mvh Berit

  5.0/5

  Basert på 30 omtaler
  Google Omtaler

  Henning Blindheim

  17. feb 2024
  Jeg følte jeg sto overfor en formidabel oppgave, da jeg skulle starte Energi1. Ved hjelp fra UndrumDesign ble jeg trygg fra første møte. Marius sine kunnskaper og evne til å lytte er en god kombinasjon. Resultatet ble bedre enn forventet! Så jeg kan anbefale UnrumDesign på det varmeste.

   Vi jobber for at du skal få mest mulig ut av dine annonsekroner

   Når du lar oss optimalisere og drifte dine kampanjer, vil du få månedlig rapport, fast pris per måned og et skreddersydd opplegg tilpasset din bedrift. Vi vil alltid anbefale det beste opplegget. Eks) Er du en lokal tømrer, vil vi aldri anbefale TikTok før du har Google Min bedrift og Google Ads på plass.
   Image
   Image
   1

   Annonsering

   Vi lager gode og engasjerende annonser tilpasset din målgruppe. Jevnlig AB-testing av tekst, innhold, bilder og målgrupper gjør at vi får maks ut av annonseringen.
   2

   Kampanjeside

   Ved å drive trafikken til ditt nettsted har vi god kontroll. De som ikke konverterer der og da, vil motta oppfølgingsannonser på Google, Facebook og Instagram.
   3

   Ny kunde

   Det er på selve nettsiden at potensielle kunder blir til kunder. Et viktig punkt som ofte blir undervurdert. Vi bistår og vet hva som skal til for å skape resultater.

   Vi bidrar med vekststrategier

   Vi er din sparringspartner og kommer med forslag til tiltak for videre vekst. Vi har hjulpet mange bedrifter på veien, og vi hjelper gjerne flere.

   "Årsaken til at jeg valgte UndrumDesign var nettopp understrekingen av at dere tenker kommersielt for kunden".

   ImageImageImage
   Image

   Så, hvor mye koster det?

   Det kjedelige svaret: Det kommer an på. Tenk heller om det er lønnsomt heller ikke. Hvis din bedrift investerer 1000 kr per dag, og får tilbake 1 500 kr. Hvor mange 1000-lapper ville dere brukt daglig?

   Om din bedrift aldri har forsøkt digital markedsføring, så vet vi heller ikke kostnaden for å få en ny kunde. For noen bedrifter er denne 120 kr, mens for andre er ikke 10 000 kr. Det kommer helt an på hva du selger og hva som er dine marginer. Kanskje vil den nye kunden handle av deg igjen? Du skal uansett være trygg på at vi alltid har kontroll på tallene og du vil alltid få kommunisert hvordan ting ser ut. Og vi er helt enige med deg: Det er ingen vits å bruke penger på markedsføring hvis du ikke får noe igjen. Markedsføring er ikke en kostnad, men en investering som vil sørge for bedriftens videre vekst.

   Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud

   Vi er et digitalbyrå som spesialiserer oss på markedsføring og hjemmesider. Vi arbeider med både store og små kunder og tar inn ca. 3-4 nye prosjekter per kvartal. Om du tror vi kan hjelpe deg, hører vi gjerne fra deg!
   Få uforpliktende tilbud