Form Autofill Fields (by phone or organisation number)

Utvidelsen gjør at det vil gå raskere å fylle ut skjema – det eneste brukeren behøver og gjøre er å skrive inn sitt telefonnummer. Skjema vil da fylles ut automatisk. Test vår demo på denne siden.


Image

UndrumDesign har utviklet en smidig løsning til de mest kjente skjemabyggerene Contact 7 og WP Forms. I tillegg fungerer utvidelsen på den populære netthandelsplattformen Woocommerce på WordPress-platformen. Utvidelsen gjør at det vil gå raskere å fylle ut skjema – det eneste brukeren behøver og gjøre er å skrive inn sitt telefonnummer/bedriftsnavn. Skjema vil da fylles ut automatisk.

Prøv vårt demoskjema her

I tillegg vil kvaliteten på informasjonen fra skjema bli mer troverdig og risko for feiltasting reduseres. Med fokus på brukervennlighet og effektivitet, lar vår utvidelse deg automatisere utfyllingen av skjemaer basert på telefonnummer eller organisasjonsnummer. Utvidelsen er integrert med Nummeropplysningen og BRREG, hvor den i sanntid henter ut siste tilgjengelig data. Se funksjoner nedenfor for å se hvilke felter utvidelsen kan autofylle.

Funksjoner

Automatisk utfylling - spar tid!

Learn More

Reduserer tid brukt på utfylling av skjemaer ved å automatisk fylle ut feltene basert på telefonnummer eller organisasjonsnummer.

Øk konverteringen

Learn More

Enkelt og intuitivt grensesnitt gjør det mulig for brukere å fylle ut skjema mye raskere – og uten å stoppe opp. I tillegg til et godt design, påvirker dette konverteringsfrekvensen i stor grad. Enkelt fortalt: Flere av nettsidens besøkende vil fylle ut skjema!

Oppdatert informasjon

Learn More

Utvidelsen sjekker opp mot databaser i offentlige registre. Felter som navn, adresse, bedriftsnavn og mer hentes direkte ut og reduserer muligheten for å skrivefeil. På denne måten reduserer du risikoen for at skjemaer oppgis med feil eller utdatert informasjon. Ps. Om dataen som er registrert er feil, kan dette enkelt endres av kunden selv.

Fleksibel og tilpasningsdyktig

Learn More

Utvidelsen er laget for at funksjonalitet enkelt skal kunne flyttes til nye moduler, utvidelser eller platformer. Ta kontakt om du lurer på om «Form Autofill Fields (by phone or organisation number)» vil fungere på ditt system.

Telefonsøk - Felter

Learn More

Fornavn, etternavn, postnummer, sted, adresse ++

Bedriftsøk - Felter

Learn More

Bedriftsnavn, organisasjonsnummer, postnummer, sted, adresse, bransje ++