Ny interaktiv nettsideInformativ, levende og særegen nettside


Gå til nettsted
Tidsreiser er en bedrift tuftet på historiekunnskap, pedagogikk og det interaktive mediet laiv. Tidsreiser leverer skreddersydde aktivitetsdager i alle størrelser.
Bilde av en Apple PC skjerm. På skjermen er det Tidsreiser sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
SÆRPREG: Farger, font og logo ble tilpasset til Tidsreisers nye digitale profil

Arbeidsbeskrivelse

Anders fra Tidsreiser tok kontakt i forbindelse med opprettelse av ny hjemmeside for Tidsreiser AS. Etter 2-3 samtaler og en lengre epostdialog ble det oversendt tilbud. Den tidligere nettsiden var utdatert på de fleste områder og det var på tide med noe nytt og fresht. Tidsreiser hadde allerede innhold på plass og designdelen av nettstedet ble en sentral rolle.

Resultatet

Over en periode på 3 måneder arbeidet UndrumDesign og Tidsreiser tett. Vi lagde nettsiden «visuell» og nettstedet bærer preg av mange videoer og gode bilder. Dette ga raskt resultater i form av at de besøkende var lengre på hver side, som igjen betyr at nettsiden engasjerer og er spennende. I tillegg til en god brukeropplevelse, blir dette også belønnet i søkemotorene.

I dag er nettstedet svært fleksibel og Tidsreiser legger selv ut innhold. UndrumDesign bistår gjennom telefon og epost ved jevne mellomrom. Dette er noe av hva som ble gjort på nettstedet:

  • Skisser av layout
  • Skreddersydd design
  • Optimalisering / redigering av bilder
  • Opprettelse av «evnets»-modul
  • Sammensetting av fonter, farger (designmal)

Vi takker for samarbeidet!