Trening, kosthold og livsstilEt lett-leselig fagmagasin


Gå til nettsted
SunneMenn er et fellesskap av menn som ønsker å vite mer om hvordan kroppen vår fungerer, hvordan den responderer på ulike typer trening, hvordan den reagerer på ulike typer mat vi spiser og hva du kan gjøre dersom du ønsker en sunnere og bedre livsstil.
Bilde av en person som jobber på skrivebordet med en Mac skjerm. På skjermen er det SunneMenn sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
GOD OVERSIKT: Nettsiden fremstår svært oversiktlig og lar brukere raskt finne tema/artikler de ønsker å lese mer om

Arbeidsbeskrivelse

Kunde ønsket en profesjonell blogg innen trening, kosthold og livsstil. Det var viktig at kunde selv kunne håndtere nettsteder, altså ved å publisere, endre og slette artikler. Kategorier var allerede satt. Det var et sterk ønske om at selve artikkelsiden skulle være appelerende og med et godt design.

Resultatet

Nettstedet ble levert godt innenfor fristen og kunde kom raskt i gang med å selv publisere og legge ut nye artikler. I dette prosjektet var strukturen satt fra start, hvilket gjorde at designarbeidet ble raskere levert enn forventet. Det ble satt av ekstra tid til opplæring til hvordan nettside kunne brukes optimalt.

Forsiden viser ulike artikler i de forskjellige kategoriene, samtidig som konseptet «SunnMann» promoteres. I tillegg til utarbeidelse av nettstedet, bidro også UndrumDesign med bistand på logo og tilpasninger av denne.

Vi takker masse for oppdraget!