Sokker på abonnementNettbutikk for salg av forbruksvarer på abonnement


Gå til nettsted
Softflexi As selger sine produkter til norge, sverige og danmark. Det er primært deres merkevare "Flexisokken" som firmaet er kjent for, men har også andre varegrupper som feks undertøy, barberhøvler med mer.
Bilde av en person som har laptop på fanget. På skjermen er det Softflexi AS sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
ENKLERE: Vårt nye design har gjort det svært mye lettere å bestille, administrere sine ordrer og mer.

Arbeidsbeskrivelse

Softflexi samarbeider med Directhouse, et varehotell, og veldig mange områder av nettstedet må prates med Directhouse sitt system. I tillegg til de «vanlige» funksjonene for nettbutikk, var det altså behov for mye skreddersydd kode. Nettstedet skal ha god visning for alle kundegrupper og språkene norsk, svensk og dansk skulle implementeres.

Resultatet

Nettbutikken ble levert en god del etter fastsatt frist, da arbeid med integrasjoner tok lengre tid enn antatt. Lansering ble utsatt etter et statusmøte mellom UndrumDesign, Softflexi og Directhouse. Nettbutikken ble laget slik at kunde enkelt skal kunne endre på produkttekst og priser (alle språk). I tillegg til de vanlige funksjonene for nettbutikk, ble det også implementert:

  • Kampanjeprodukter som gir egen plukkliste for varelager
  • Oppsett av produkter på abonnement
  • Kundeinnlogging gjennom telefonnummer og kode på SMS
  • Skreddersydd «Min konto»-side hvor kunder kan endre, bytte eller stoppe abonnement

I etterkant av lanseringen av den nye nettbutikken, har videreutviklingen fortsatt. Vi har også utviklet og implementert:

  • Egenutviklet system for verving
  • Autoutfylling av skjema basert på kundenummer
  • Oppsett av produkter uten abonnement

Vi ønsker samtidig og gi en stor kudos til Ruben hos UndrumDesign. Han har underveis i prosjektet bidratt med gode innspill, ren kode og smarte løsninger.
Det er morsomt og lærerikt og arbeide med Softflexi og vi takker for tilliten!