Salg av sjokolade til bedrifterKampanjeside for sjokoladegave


Gå til nettsted
Sjokoladegave (Demopartner AS) leverer høytidsprodukter til to sesonger, påskegg og julepose. De henvender seg primært til bedriftsmarkedet.
Bilde av en person som er jobber på skrivebordet på en Mac skjerm. På skjermen er det Sjokoladegave (Demopartner AS) sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
FOR BEDRIFTER: Nettsiden er laget for at bedrifter og organisasjoner skal bestille gaver til sine ansatte.

Arbeidsbeskrivelse

Sjokoladegave ønsket å fornye sin eksisterende landingsside. I tillegg ønsket de å få inn en bedre løsning for backend, slik at flere prosesser ble automatisert. I tillegg til nettsiden, ønsket de hjelp med markedsføring og andre tiltak som fremmet salg av deres produkter.

Resultatet

Nettstedet ble levert på Woocommerce-platformen, slik at vi kan holde styr på lager og bestillinger. Dette ga også muligheter for å senere integrere et regnskapsystem. Nettsiden består av to kampanjesider, en for Påskegg og en for Julepose. Forsiden endres etter hva som er i sesong. Det ble videre gjort en rekke forbedringer:

  • Bestillingsskjema ble optimalisert (bla tatt vekk unødvendige felter)
  • Raskere innlastningstid av nettsiden
  • Bedre brukervennlighet på mobil

I etterkant av lanseringen av nettstedet ble det satt i gang en Google Ads-kampanje, samt annonsering på Facebook med gode resultater. Sjokoladegave så en tydelig omsetningsvekst etter at ny hjemmeside ble lansert, kombinert med vårt arbeid med markedsføring.