Landingsside for salg av bruktbilKampanjeside for Gretland Bil AS


Gå til nettsted
Selge-bruktbil.no er et prosjekt av Gretland bil. Nettsiden består av en dedikert landingsside hvor målet er at besøkende skal ta kontakt gjennom forespørselskjema på nettsiden.
Bilde av laptop med dvs skrivesaker og drikke rundt bord. På skjermen står det Selg din Brukt Bil. UndrumDesign i sammarbeid med Gretland bil.
OPTIMALISERT: AB-testing er gjennomført for å få flest mulig til å fullføre skjema

Arbeidsbeskrivelse

Gretland Bil ønsket flere henvendelser fra personer som ønsker å selge sin bruktbil. Det blir sendt målrettet trafikk til nettsiden gjennom betalt annonsering.

Resultatet

Førsteutkast ble opprettet i tett dialog med Gretland Bil. Etter 2-3 uker med «sparring» ble design valgt. I etterkant har det blitt opprettet flere AB-tester, slik at flest mulig skal ta kontakt gjennom nettsiden. I dag konverterer nettsiden på nesten 9 %, hvilket er meget bra i en tøff bransje. Altså, av 100 besøkende, er det 9 personer som velger å ta kontakt med Selge-bruktbil.

Størsteparten av trafikken kommer i fra Google Søkeannonser. Grunnet godt valg av domene («selge-bruktbil») og god optimalisering, har de viktigste søkeordene 10/10 kvalitetspoeng – som igjen gir billige klikk.

De som ikke tar kontakt med en gang, blir fulgt opp i etterkant gjennom Facebook-annonsering.

UndrumDesign sitt arbeid ift. markedsføringen sørger for at vi stadig får nye kunder, og det til en god pris.

– Sondre Gretland