Elektronisk leveringsseddel for ØstfoldkornØsfoldkorn SA er et eierselskap for Halden Kornsilo & Mølle og Sandesund Kornsilo. Virksomheten består i mottak, behandling og utskipning av korn.


Gå til nettsted
På oppdrag fra Østfoldkorn har vi laget en elektronisk leveringsseddel. Denne gjør hverdagen langt enklere for deres medlemmer.
Bilde av traktorer med tilhengere, Øsfoldkorn SA i samarbeid med UndrumDesign
ENKEL LEVERING AV KORN: Løsningen gjør at kornleverandører kan levere langt mer effektivt enn tidligere - rett fra mobilen.

Arbeidsbeskrivelse

Østfoldkorn ønsket å digitalisere og effektivisere leveringsseddelen når korn leveres. Informasjon som fylles ut er bla type korn, sortype, kontaktinfo, vilkår og mer. I tillegg til å lage et brukervennlig skjema, så skulle det også bli laget en elektronisk utskrift – på det mottaket en valgte.

Resultatet

Løsningen ble laget gjennom skjemautvidelsen Wpforms, dog med endel skreddersøm for å møte kundens behov. Bruk av logikk og rent design sørget for optimal ytelse. I tillegg til at det tekniske aspektet skulle være solid, så var det også store krav til høy brukervennlighet. Hypotesen vår var at mange ville fylle ut leveringsseddel når de satt i sine traktorer på vei inn til mottaket – noe som viste seg og stemte. Ved å forenkle leveringsseddelen kan Østfoldkorn tilby en enda mer effektivt og brukervennlig løsning for sine medlemmer.

Vårt tette samarbeid med Østfoldkorn var avgjørende for at godt gjennomført prosjekt. Gjennom regelmessig kommunikasjon og testing av skjema underveis, klarte vi å forstå deres spesifikke behov og utfordringer, og utviklet en skreddersydd løsning som passer perfekt inn i deres arbeidsflyt.

Selv om det digitale skjemaet allerede har vist seg å være en betydelig forbedring over manuell skriving på sedler, er vi fortsatt åpne for å utforske nye funksjoner og forbedringer som kan ytterligere optimalisere kornleveranseprosessen. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Østfoldkorn og utforske nye muligheter for innovasjon og vekst.