Norgesnett fikk levert ny og moderne hjemmesideNorgesnett har om lag 100.000 kunder og selskapet har hovedkontor i Fredrikstad.


Gå til nettsted
På oppdrag fra Pentz Reklamebyrå (v/Trond-Erik Pentz Pedersen) så har vi stått for backend og optimalisering av de nye hjemmesidene til NorgesNett.
Image
NY PROFIL: En frisk og moderne profil ble lansert

Arbeidsbeskrivelse

Skisser, design, farger og annet grafisk ble levert av annen bedrift, og vårt oppdrag var å «sette alt sammen». Det var viktig at sikkerhet og universell utforming var ivaretatt på en god måte. I tillegg var det en rekke utfordringer med tanke på nettsiden størrelse og struktur. Vi har også ansvaret for trygg og sikker drift av nettsiden. Nettsiden får «plutselig» besøk av x-antall brukere på en og samme gang, og løsning måtte være tilpasset dette.

Resultatet

Nettsiden ble laget på WordPress-plattformen og med svært få utvidelser. Allerede fra første planlegging, var det et krav fra oss at nettsiden består av færest mulig utvidelser. Dette for å ivareta sikkerhet og redusere potensielle sikkerhetshull i fremtiden. Skisser ble levert etter planen og i løpet av 4 uker hadde vi nettsidens førsteutkast klart. I fase to gjennomførte vi en rekke forbedringer og optimaliseringer, både for å øke brukervennlighet, men også rent funksjonelle endringer for å sikre en tryggere drift.

Når alt var klart opprettet vi adminbrukere og ga instrukser på hvordan de selv oppdaterer tekst og innhold på nettsiden. Et veldig morsomt prosjekt, som vi er veldig stolte av. Takker for godt samarbeid med alle involverte!