Skreddersydd nettbutikkMusette gikk fra utdatert plattform, til ny og fleksibel nettbutikk-løsning.


Gå til nettsted
Musette ble etablert i 1982 og er en av landets ledende innen design av medaljer, pins, utmerkelser og relaterte produkter. Med lang fartstid i bransjen, har Musette opparbeidet seg stor kompetanse innenfor sitt fagfelt.
Bilde av en Apple Tablet. På skjermen er det Musette sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
DESIGN: Musette fikk levert ny nettbutikk i tråd med deres profil og særuttrykk

Arbeidsbeskrivelse

Musette hadde en fungerende nettbutikk, men med en stadig lengre «to-do-list» over hva som burde vært annerledes eller fikset. Plattformen som ble benyttet var utdatert og selv enkle endringer bydde på problemer. Musette ønsket en ny og oppgradert nettbutikk på en mer fleksibel plattform. Både mtp design og funksjonalitet, men også teknisk, da i form av integrasjon mot regnskap, fraktsystem og ny betalingsløsning. En stor utfordring – som vi gledet oss til å starte på!

Resultatet

Over en periode på 5 måneder arbeidet UndrumDesign og Musette tett. En meget god dialog sørget for at vi landet en god struktur og arbeidsflyt.

I dag er nettbutikken svært fleksibel og nye funksjoner kan raskt legges til. Her er noen funksjoner som nettbutikken består av i dag:

  • Integrasjon mot regnskap
  • Integrasjon mot fraktsystem (Proteria)
  • Integrasjon mot betalingssystem
  • Referansesider
  • Optimalisert betalingsside
  • Skjema for unike produktvalg

Underveis i prosjektet har Musette mottatt god opplæring (video) og drifter nettbutikk i stor grad på egenhånd. I dag bistår UndrumDesign med avanserte endringer, opplæring og markedsføring.

Vi takker masse for samarbeidet!

Bilde av anmeldelse fra Michael Süssmann. UndrumDesign fikk 5 stjerner, en sterk anbefaling og en veldig hyggelig kommentar