En godt festet posisjon i markedetNy hjemmeside med fokus på søkemotoroptimalisering (SEO)


Gå til nettsted
Mørk Maskin AS har over 25 års erfaring med produksjon, design og salg av tilhengere og utstyr til landbruk og entreprenører.
Bilde av en Mac Skjerm på skrivebord med diverse elementer. På skjermen er det Mørk Maskin AS sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
MODERNE LØSNING: Mørk Maskin gikk fra en "hjemmesnekret" nettside til en moderne løsning som rangerer godt i Google

Arbeidsbeskrivelse

Mørk Maskin hadde en utdatert og gammel nettside som ikke gjenspeilet bedriftens vekst de siste årene. Restrukturering av innhold, økt synlighet og nytt og moderne design var viktige hovedpunkter i dette prosjektet.

Resultatet

Det ble raskt laget skisser over hvordan nettsiden kunne se ut. I tillegg ble det gjennomført søkeordanalyser, slik at vi fikk oversikt over de mest lønnsomme navnene på kategorisidene. Det var viktig at konkurransen ikke var for stor, samtidig som navnene vi ga var noe som folk faktisk søker etter.

Mørk Maskin As har 8-10 kategorier og 30-40 ulike produkter. Vi la ned masse ressurser for å få til færrest mulig klikk fra forside til produkt. Nettsiden vil også bli brukt internt av Mørk Maskin som et oppslagsverk og en minimalistisk søkefunksjon gjør arbeidet lettere og raskere.

I dag samarbeider UndrumDesign og Mørk Maskin AS på flere områder. I tillegg til å utvikle og drifte nettsiden, bistår vi også med digital markedsføring.

Vi takker for et sunt og godt samarbeid og gleder oss til fortsettelsen.