Nettside til byggmesterNy og moderne hjemmeside


Gå til nettsted
Lauritsen As ble først stiftet som Oppegård Håndverkservice AS i 2015, og har siden vokst oss større. De er nå etablert både i Oppegård og Bærum, og kan således utføre oppdrag i hele Oslo og Akershus. Lauritsen AS består av et godt, solid nettverk av øvrige håndverksbedrifter slik at de enkelt kan påta seg hele koordineringsansvaret.
Bilde av en person som jobber på sitt skrivebord med en Mac skjerm. På skjermen er det Lauritsen As sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
PROFESJONALITET: En moderne løsning på Wordpress-platformen ble levert

Arbeidsbeskrivelse

Lauritsen AS hadde en gammel og utdatert nettside som ikke hadde blitt gjort noe med på mange år. Dette hadde lenge plaget daglig leder Torbjørn og endelig tok han steget fikk gjort noe med dette.

Det var viktig at nettsiden skulle symbolisere «kvalitet» og at besøkende skulle få en opplevelse av at denne bedriften er en seriøs aktør. I tillegg ønsket de å vise alle sertifikater/godkjenninger, referanser av tidligere jobber og tekst/informasjon om hvem de var.

Resultatet

Nettstedet ble levert etter 5 uker og det ble satt av ytterligere 2 uker til endringer. Etter flere telefonsamtaler, møter og epost ble begge parter (UndrumDesign og Lauritsen) fornøyd med det endelig sluttresultatet. Nettsiden er mobilvennlig, rask og gjenspeiler bedriften på en god og korrekt måte.

I senere tid ble det også implementert spamfilter og flere andre tiltak for kontaktskjema på nettsiden. Dette grunnet at domenet mottok mye uønsket spam.