Hjemmeside med bookingløsningBooking av fysiske -og digitale sesjoner, inkl. betalingsløsning


Gå til nettsted
Espen og Karianne opprettet Heartbeat-clinic AS i slutten av 2021. Begge hadde over lengre tid opplevd å besitte en kompetanse og kunnskap som kunne forandre livene til veldig mange, men som ikke kunne brukes innenfor rammene av det offentlige hjelpeapparatet.
Bilde av en person som holder på mobiltelefonen sin. På skjermen er det Heartbeat-clinic AS sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
NYTT UTTRYKK: God dialig med Espen fra Heartbeat-clinic sørget for at vi klarte å skape det riktige utrykket på deres nye hjemmeside

Arbeidsbeskrivelse

Espen hadde ingen nettside på deres nyoppstartede bedrift og ønsket å få hjelp av UndrumDesign. Nettsiden skulle gi en fin dynamikk og gjenspeile bedriften verdier og uttrykk. I tillegg til utvikling av ny hjemmeside, ønsket også kunde å få på plass en bookingløsning, slik at kunder kunne booke time på nett, da inkludert betaling.

Resultatet

Prosessen startet med god og hyppig dialig med Espen. Det var viktig for oss å forstå hva kunde ønsket. Etter 2-3 utkast, ble skisser satt i produksjon. Da nettsiden ble lastet opp på vår utviklingsserver, fikk kunde et innblikk og en ny runde med endringer/justeringer startet. Kunde ble raskt fornøyd med hvordan nettsiden fremstod.

Av teknisk karakter, så satt UndrumDesign opp en skreddersydd bookingløsning gjennom Woocommerce. Brukervennlighet var et viktig fokusområde.

I dag kan potensielle kunder raskt melde seg opp til time hos Heartbeat-clinic AS.

Vi takker masse for oppdraget!