Nettside for lokal bilforhandlerNy hjemmeside med responsiv slider og direkte integrasjon mot Finn.no


Gå til nettsted
Gretland Bil er en lokal bruktbilforhandler i Sarpsborg som er i stadig vekst. Bedriften ble gjort om til AS i 2015, og salgstallene er stigene hvert år.
Bilde av person som jobber på sin laptop på bordet. På skjermen er det Gretlandbil sin hjemmeside, i sammarbeid med UndrumDesign.
MODERNE: Gretlandbil fikk levert en enkel og moderne nettside - direkte integrert med Billink som viser biler til salgs på Finn.no

Arbeidsbeskrivelse

Gretland Bil hadde en utdatert nettside som ikke ble brukt. Da Sondre, daglig leder, stadig fikk spørsmål om nettsiden, oppsøkte Sondre oss i UndrumDesign. De ønsket en mer moderne nettside, slider på forsiden og integrasjon opp mot Finn.no

Resultatet

Løsningen ble en «One-page», hvilket gjør det enkelt å navigere for brukere av nettstedet. Slideren på toppen av nettsiden oppdateres jevnlig og viser tilbud, nyheter og biler til salgs.

Feed fra Finn.no har blitt integrert med nettsiden og viser alltid hvilke biler som er til salgs. For tiden utvikles det flere filtreringsmuligheter direkte fra nettsiden.

Nettsiden ble også flyttet til et mer kjøresterkt og stabilt webhotell, slik at oppetiden er tilnærmet 100 %.

Marius viste god oppfølging under hele samarbeidet. Fikk flyttet nettsiden over til et bedre webhotel og siden ble mye raskere!

– Sondre Gretland