Digitale profiler for norske skuespillere og talenterGlobal Ensemble består av norges mest profilerte skuespillere og lovende talenter.


Gå til nettsted
Global Ensemble Theatre er en produksjonsenhet for å turnere og lage nye forestillinger for scenen. Det kan være teater i alle dens former: dans, nysirkus eller forskjellige typer forestillinger. Vi tar oss av booking og arrangerer turer til egne produksjoner samt flere andre produksjoner, produksjonsselskaper eller utvalgte talenter.
Nettside for global ensemble referansebilde
TALENTER: Global Ensemble Theater sørger for storslagne forestillinger

Arbeidsbeskrivelse

Bedriften tok kontakt og ønsket å gjennomføre flere store strukturelle endringer. Dette i form av å danne ulike firmaer og dermed ulike nettsider. UndrumDesign har bidratt med tre nettsider for organisasjonen, hhv. Global Ensemble (hovedside), Global Ensemble Talents og Global Ensemble Theater.

Resultatet

Nettsidene ble utformet i tråd med kundens ønsker. Vi fikk til en meget god fremstilling av deres talenter og forestillinger. I tillegg til design og utforming av nettsider, har vi også bidratt med logodesign og andre innspill/rådgivning mtp digital synlighet. Et flott samarbeid og stadig nye og spennende prosjekter har gjort dette til en veldig morsom kunde og arbeide med.

Vi takker for tillitten og gleder oss til fortsettelsen!