Oversikt over medlemsgårder med smart søkefunksjonGårdsopplevelser IPT representerer gårder som sammen har dannet felles foretak som yter velferdstjenester.


Gå til nettsted
Gårdshelger, opplevelsestun og familieaktiviteter. Aktivitetsmulighetene på gården er mange. Oppdragsgiver og Inn på tunet- gård fastsetter sammen mål og tiltak for familiene.
Image
OVERSIKT: Siden "Medlemsgårder" gir en fin oversikt over alle medlemsgårder

Arbeidsbeskrivelse

Bedriften tok kontakt og ønsket å lage ny hjemmeside for deres nye bedrift. Dette var et «hasteoppdrag» og etter noen telefoner/flytting i vår kalender, la vi opp en plan for å fullføre prosjektet til ønsket deadline.

Resultatet

Innhold, tekst og bilder ble sendt til oss raskt, slik at vi hadde all informasjon vi trengte. Nettsidene ble utformet i tråd med kundens ønsker og spesielt oversikten over «Medlemsgårder» var en viktig prioritet. Her fikk vi til en brukervennlig og solid funksjon, som både vi og kunden ble veldig fornøyd med. Når prosjektet nærmet seg deadline, hadde vi en workshop hvor vi endret på tekst/bilder og fikk virkelig sydd alt sammen. Resultatet ble veldig bra.

Vi takker for tillitten og gleder oss til fortsettelsen!