Utleie av boblefotballHjemmeside med bookingløsning og mulighet for å betale på nett.


Gå til nettsted
Festfotball AS er en av norges største aktører innen utleie av boblefotball. De holder til på østlandet og har vært i drift siden 2015. I tillegg til å leie ut boblefotball, tilbyr også firmaet levering med komplett rigging.
Bilde av to personer foran en Mac skjerm. På skjermen er det Festfotball AS sin hjemmeside, i samarbeid med UndrumDesign.
SEO: Festfotball.no rangerer høyt på søketermer som "Utleie boblefotball" og andre relevante termer.

Arbeidsbeskrivelse

Festfotball hadde «hjemmesnekret» nettside med et kontaktskjema for booking. Nettsiden var helt OK og fungerte bla godt på mobil og lastet inn raskt. Det grunnleggende var på plass, men de ønsket å få bedre resultater fra sin nettside, samt redusere manuelt arbeid.

De ønsket å forbedre landingssiden, slik at flere tok kontakt. Skjema, bilder og tekst skulle bli forbedret. I tillegg ønsket de at kunder skulle betale på nett, slik at de slapp manuelt arbeid med å opprette faktura for hver booking.

Resultatet

Nettstedet ble levert godt innenfor fristen og samarbeidet fungerte veldig godt. Etter flere utkast og dialog underveis, landet vi på et passende design. Skjema ble optimalisert, hvor vi bla fjernet flere felter for å øke konverteringsfrekvensen. I tillegg ble ikoner lagt til for økt brukervennlighet.

Kunder kan nå enkelt betale på nettet gjennom en skjult lenke som sendes ut i etterkant av en booking. Dette forenkler Festfotball AS sin arbeidshverdag og gir mindre manuelt arbeid. Det er lagt til rette for at bedriftskunder kan bruke medfølgende kvittering til sitt regnskap.

I etterkant av lanseringen av nettstedet ble det satt i gang en Google Ads-kampanje og en oppfølgingskampanje på Facebook.

Vi takker for oppdraget og ønsker dere masse lykke til i fremtiden!