Dineanbud.no gikk 0 til 300+ leads per månedEn leadgenerator og sammenligningstjeneste med spesialtilpasset skjema. Dineanbud.no er en av de mest brukte sammenligningstjenestene for forsikringer.


Gå til nettsted
Dineanbud er en av de mest brukte sammenligningstjenestene for forsikringer. Etter å å ha fylt ut skjema vil forsikringsselskapene konkurrere om å gi de beste tilbudet til brukeren.
Bilde av annonse fra Dineanbud. Familie på 3 ute i solvær, i samarbeid med UndrumDesign.
ENKELT, MEN AVANSERT: Skjema på nettsiden er svært brukervennlig, men har en stor motor bak

Arbeidsbeskrivelse

Jørgen og Christian, eiere av DineAnbud AS, ønsket en intuitiv og rask nettside som skulle ha et brukervennlig og enkelt skjema. Brukere skal raskt kunne fylle ut skjema. I tillegg var det ønsker om SEO-strategi og digital annonsering.

Resultatet

Oppdraget bar preg av god kommunikasjon underveis og typiske «veivalg» ble raskt besvart. Nettsiden ble levert før angitte deadline. UndrumDesign brukte mye tid på skjema, som i utgangspunktet startet med en utvidet versjon av den kjente utvidelsen WP Forms.

I senere tid har nettside fått ytterligere forbedringer.

Nettsiden fremstår i dag som moderne, rask og profesjonell. DinaAnbud mottar daglige leads og vi arbeider kontinuerlig med markedsføring for bedriften – herav Google Ads, SEO og Facebook Annonsering.

Vi takker masse for oppdraget!