Google Ads gir nye kunder og salg til DekkpartnerDekkpartner er en Nordisk fagkjede med over 300 verksteder i Norge, Sverige og Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter.


Gå til nettsted
UndrumDesign bistår og har i dag totalansvaret for Google Ads-annonseringen for Dekkpartner. Gjennom tydelige og definerte konverteringer oppnår vi stadig bedre resultater for dekk -og bilkjeden.
Bilde av bil ute i snøen. Relevant til Dekkpartner som er en dekk og bil-kjede.
PARTNERPROGRAM: I tillegg til å drifte Dekkpartner sin hovedkonto, tilbyr vi også et samarbeid med deres partnere for å oppnå bedre lokal synlighet

Arbeidsbeskrivelse

Som en del av Dekkpartner sin digitale strategi, ble UndrumDesign valgt som leverandør av Google Ads for Dekkpartner. Sammen har vi definert viktige konverteringer og resultater/effekt måles på dette. I senere tid  har vi også utviklet et partnerprogram som har til hensikt å bistå med lokal synligheten for kjedens medlemmer.

Resultatet

Siden oppstart har vi sørget for god synlighet i søket og stadig forbedring av fastsatte KPI’er. Gjennom hyppige møter, god dialog og månedlig rapportering har vi et samarbeid som fungerer veldig godt. I skrivende stund har våre kontoer generert over 4 000 000 visninger, 85 000 klikk og 5 000+ konverteringer.

Vårt engasjement i dag strekker seg bla til:

  • Ansvar for Google Ads – Hovedkonto
  • Ansvar for 10+ partnerkontoer som satser lokalt
  • Rapporteringer og jevnlig dialog
  • Rådgivning innenfor SEO og andre relevante områder

Vi takker for tillitten og gleder oss til fortsettelsen!