Badstueutleie med bookingfunksjonAlver Damp og Dypp AS er eid og drevet at Tonje Ormark. Badstuen er plassert i vakre Knarvika i idylliske omgivelser.


Gå til nettsted
Badstuen på kaien i Isdalstø kom på plass i september 2023 og tilbyr både drop-in og utleige til private grupper og bedrifter. Tanken er å tilby mer helhetlige konsepter på sikt, som retreats, badsturitualer, breath work og badeterapi.
Image
SKREDDERSØM: Egen kode ble brukt for å lage ønskede prispakker

Arbeidsbeskrivelse

Tonje kontaktet oss og ønsket å vite mer om mulighetene for å lage en nettside med bookingfunksjon. Vi hadde fra før utviklet tilsvarende nettside for annen kunde, så her hadde vi fra før mye og bidra med. Det var særdeles viktig å lage gode og robuste systemer for automatisering – alt fra automatisk utsendelse av kode til badstuen, bookingbekreftelser og ikke minst at kalenderen automatisk fylte seg opp og gjorde tidspunkter utilgjengelig.

Resultatet

Med utgangspunkt i YITH sin utvidelse for bookingkalender, skreddersydde vi videre på denne for å oppnå ønsket funksjonalitet. Damp og Dypp tilbyr både fellesdamp (drop-in) og privatdamp og det er svært mange variabler som skal inn i samme system. Viktigst for oss var at den tekniske løsningen som ble utvikler var robust, og at denne vil stå seg godt i årene fremover.

I tillegg til skreddersydd bookingskjema, bestod oppdraget av utforme sidene med design som gir en «ro» – alt for at nettsiden skal gi samme stemning som det er å sitte å slappe av i badstuen. Vi takker Tonje for veldig gode innspill til detaljer der.

I etterkant hjelper vi bedriften med annonsering på Meta (Instagram / Facebook), samt Google ADS. Med sporing på plass, så ser vi at det oppnås gode tall og pris per booking er i det lavere sjiktet av hva som er akseptert av kunde.