Byttet webhotel fra ProISP til uHost.no


Etter mye feil og stadig mer ustabile servere hos vår leverandør ProISP, ble det sommeren 2023 besluttet at vi flyttet alle våre webhotel til uHost.no. Vi beklager alle ulemper dette har medført kundene våre - både nedetid hos ProISP, men også noe nedetid under selve flyttingen.
Image
Trygt lagret: Våre webhotel og databaser ligger nå trygt lagret hos uHost

I en årrekke har vi vært en trofast premium-kunde hos ProISP. Vi har ikke vært annet enn veldig fornøyd med deres tjenester. Da selskapet ble kjøpt opp tidligere i år, så har dessverre kvalitetene og service svekkest seg drastisk. Dette har resultert i ustabile servere, lang supporttid og mye usikkerhet for oss. Allerede på våren 2023 begynte vi smått å planlegge overgangen til ny hosting.

Ny hosting – Alternativ til ProISP

Webhotellene til uHost er uten tvil sterkere, mer fleksible og gir rom for å optimalisere spesifikt for WordPress og Woocommerce – hvilket brorparten av våre nettsider bruker i dag. For deg som kunde betyr det enkelt forklart: raskere nettsider og økt stabilitet. For oss som sitter «bak spakene» gir det oss et helt nytt spekter av muligheter når det kommer til drift, vedlikehold og sikkerhet. Disclaimer: UndrumDesign har eierinteresser i uHost.

Om du opplever problemer, eller om vi kan hjelpe deg på annen måte, vennligst send oss en henvendelse.