Tjenester » Nettbutikk
NY NETTBUTIKK?


Vi gir deg en brukervennlig, rask og mobilvennlig nettbutikk.
Dine resultater gir oss gode referanser – vi elsker gode referanser!


 

Få gratis utkast innen 24 timer


Du skal ikke kjøpe noe du ikke har sett eller liker, derfor gjør vi det enkelt ved å tilby gratis utkast basert på opplysninger du formidler til oss.

Fyll ut navn, e-post og telefonnummer så tar vi kontakt med deg snarest


Moderne nettbutikk

Moderne

Hjemmesider er ferskvare, og mange opplever fallende besøkstall og færre kundehenvendelser på grunn av en utdatert hjemmeside. Det er dessverre ikke slik at nettsiden du fikk laget i 2012 gir deg de samme resultatene i dag.


Rask lastetid på nettbutikk

Rask

Lastetiden på hjemmesiden blir viktigere og viktigere. I dag forventer de besøkende at de skal få se innholdet med en gang. Undersøkelser viser at høy lastetid er en viktig faktor for om den besøkende velger og bli, eller forlate siden. Vi bygger superraske nettsider!


Sikker nettbutikk

Sikker

Alle våre nettsider blir levert med SSL-sertifikat. SSL er den grønne hengelåsen du kan se oppe i nettleserens fane. SSL krypterer sensitive data, slik at ingen uvedkommende kan få tak i verdifull informasjon. Vi tar din og dine besøkenes sikkerhet på alvor!


Mobilvennlig og responsivt design e-handel

Mobilvennlig

Smarttelefonen har gjort sitt inntog for lenge siden, og idag er ca. 60 % av dine besøkende på telefonen når de er på din nettside. Det betyr at din nettside må være tilpasset alle enheter. Hjemmesiden din skal fungere like bra på mobil, iPad og på PC.4 ENKLE STEG


SLIK FUNGERER DET:1. Samtale


Vi lytter til dine ønsker og kartlegger dine mål for nettsiden. Når dine ønsker og mål er kartlagt vil våre designere starte utforming av nettsiden.
2. Design


Vi skisserer design og vil i denne fasen sende deg et utkast for gjennomgang og aksept.
Designet er ikke ferdig før du er fornøyd.
3. Innhold & integrasjon


Etter aksept av design setter vi inn relevant innhold med bilder og tekst. I sluttfasen kan vi integrere mot andre systemer hvis ønskelig. f.eks: Booking systemer, live chat eller kasse systemer m.m
4. Lansering


Hjemmesiden publiseres på ønsket domenenavn og synliggjøres på nett. Gratulerer med ny hjemmeside!


NOEN FORNØYDE KUNDER:


Triathlonutstyr.noNettbutikk med fokus på å spre kunnskap til målgruppen


Løsningen:

Utvikling av avansert nettbutikk med mange funksjoner. Fokus på søkemotoroptimalisering og bygge leads gjennom bloggartikler.


Bra nettbutikk eksempel

Bra design nettbutikk eksempel - Superlighter.no

Superlighter.noProfilering og salg av elektriske lightere


Løsningen:

Konfigurert og spesiallaget Woocommerce-løsning med hovedfokus på økt ordreverdi (mersalg).
HVORFOR OSS?


100 % FORNØYDE KUNDERVi samarbeider med deg


Mange tror at jobben er gjort når hjemmesiden publiseres på nett, men det er for mange bare begynnelsen. Vi tilbyr kontinuerlig hjelp med søkemotoroptimalisering, e-post nyhetsbrev, blogg og markedsføring på sosiale medier.
Vi lytter


Før vi starter prosjektet, liker vi å bli bedre kjent med våre kunder. Vi ønsker å lære om din virksomheten og dine mål for nettsiden. Vi lytter til dine ønsker og kartlegger den besten veien fremover.
Enkel å redigere


Nettstedet ditt blir laget slik at du enkelt kan redigere innhold, tekst og bilder selv. Innholdet blir automatisk tilpasset til mobile enheter, slik at de besøkene får en sømløs opplevelse.
Synlighet på Google


Hvis din bedrift ikke har en hjemmeside, vil heller ikke kundene finne deg på nett. Nettstedet ditt blir optimalisert for å rangere høyt i Google og Bing.