Kartintegrasjon for solceller og kalkulasjon for estimert prisSol365 leverer solcellepaneler til privat og næring


Gå til nettsted
I samarbeid med Sol365, var vårt oppdrag å utvikle et intuitivt og sømløst system som ville tillate besøkende på deres nettside å utforske potensialet for solenergi på sine egne tak. Gjennom integreringer og utvikling av eget rammeverk, har vi stolt levert et verktøy som gjør det enkelt for brukerne å visualisere og beregne solcellepotensialet på sine hustak.
Image
TEST DEN SELV: Gå rett over til Sol365 sine nettsider og se selv hvordan det fungerer.

Arbeidsbeskrivelse

Vår oppgave var å integrere data fra en leverandør av eiendomsinformasjon (spesifikt tak) direkte på Sol365 sin nettside. For å oppnå nøyaktige og pålitelige data om takstrukturene, måtte løsningen vår integreres med en tredjepart som spesialiserer seg på dette feltet. I tillegg måtte vi sette verdier og lage en sanntidskalkulator.

Resultatet

Integrasjonen ble utviklet og tillot vår løsning å hente detaljerte data om takene direkte fra en pålitelig kilde, noe som sikret at korrekt datagrunnlag ble benyttet. Gjennom god dialog og flere møter bidro vi til å velge de korrekte verdiene, slik at vi fikk presentert et presist estimat til brukerne.

Videre sørget vi for å implementere nødvendige sikkerhetsforanstaltninger og datahåndteringsprotokoller for å sikre at brukernes personlige informasjon ble beskyttet i tråd med gjeldende personvernlover. Dette inkluderte kryptering av dataoverføringer og streng kontroll av tilgangsrettigheter for å forhindre uautorisert tilgang til sensitive data.

Vi takker masse for samarbeidet!