Et helautomatisert systemFra manuelle påmeldinger, til helautomatisert system


Gå til nettsted
Marits Rideskole tilbyr ridekurs på alle nivåer, for ryttere i alle aldere. Vi tilbyr ukentlige ridekurs, weekendkurs, samt egne uker med rideleir om sommeren. Ridesenteret ligger flott til i Skjeberg, ca 12 km fra Sarpsborg. Senteret er en del av gården Delebekk som ligger innerst i Skjebergkilen.
Bilde av person med mobil og kaffe i hendene og tablet oppå bord. På skjermen er det Maritsrideskole sin hjemmeside i sammarbeid med UndrumDesign.
FRIGJØR TID: Med betaling på nettside, redusering av deltakerplasser og automatiske eposter fikk Maritsrideskole forenklet driften.

Arbeidsbeskrivelse

Marits Rideskole ønsket å spare tid ved å automatisere påmeldinger til deres kurs. Tidligere tok de imot påmeldinger gjennom e-post eller telefon, for å se sende bekreftelse/faktura gjennom posten. Samtidig ønsket de mer synlighet og en god presentasjon av deres tjenester.

Resultatet

Tekst, innhold og bilder ble sikkerhetskopiert fra gammel nettside. Ny hjemmesiden ble opprettet og Marits Rideskole fikk et automatisk påmeldingssystem hvor betalinger gikk inn til valgfri bankkonto. Dette ga mindre manuelt arbeid og muligheten for å ta i mot flere deltakere på deres kurs.

Kvittering og deltakerbekreftelse blir nå sendt automatisk gjennom epost. Det er mulig for deltakere å betale med Vipps, bankkort, delfakura eller faktura.

Vi brukte UndrumDesign i vår bedrift på hjemmeside og betalingsløsning. Seriøs, effektiv og et selskap til å stole på. Alle avtaler gjennomført til tiden.

– Martin Delebekk