Månedlige rapport

Få innsikt over hva som faktisk skjer

mobilvennlig hjemmesidemobilvennlig hjemmeside


Vi leverer en skreddersydd rapport tilpasset din bedrift. Få verdifull informasjon på kryss av dine digitale platformer. Du mottar rapporten en gang pr mnd.


Du har kanskje allerede Google Analytics installert på ditt nettsted. Samtidig så har du sporadisk aktivitet på Facebook og Google. Din Google bedriftskonto ligger også der. Men vet du egentlig hvordan det står til med bedriften din? Vet du hvor mange besøkende nettsiden din har? Eller hvor mange som ringer deg hver måned? Hvor mye betaler du egentlig for å få et salg eller en lead?

En månedlig rapport gir deg svar på alt dette. Siden 2017 har vi laget rapporter for våre kunder og ønsker nå å tilby denne tjenesten til alle. I tillegg til å gi deg en bedre oversikt, så bistår vi også med å sette opp nødvendig sporing.


Kontakt oss

Webdesign byrå

1. Vi kobler oss på din bedrift

Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads mm.


Hva kreves av deg:

  • Du må tildele admin til oss
  • Møte om innhold i rapport
månedlig rapport

2. Du mottar månedlig rapport

Rapport sendes til valgfri epostadresse


Du kan forvente:

  • Enkel og oversiktlig rapport hver måned
  • Forstå hva som faktisk skjerI tillegg til å sende rapport hver måned, bistår vi også med å sette opp målsporing.


Det er svært vanskelig å vite om bedriften lykkes med sine digitale aktiviteter, uten å ha kunne mål resultatene på en skikkelig måte. Gjennom sporingsverktøy, kan du enkelt se hvor mange som sendte inn et skjema på nettsiden, eller hvor mange salg som ble registrert.

Kontakt oss


MarkedsføringKontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på månedlige rapportering


Ønsker du å få bedre oversikt over din bedrift? Slik at du ser hva som funker og ikke funker? Fyll ut skjema under, så gir vi deg et skreddersydd opplegg og tilbud.
    Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ta kontakt for å få mer informasjon om din bedrift/produkter.