Noen fornøyde kunder


Hvert prosjekt er unikt og det er viktig for oss at alle nettsider blir ferdigstilt til avtalt tid, samtidig som arbeidet blir levert med høy kvalitet. Vi hjelper deg i gang med oppsett og drift av Facebook og Google Ads slik at du kan få de resultatene du ønsker.

 
Image

Vi fikk hjelp til å lage hjemmeside og senere hjelp med oppsett av digital kampanje. Denne kjører fortsatt i dag og gir oss daglige salg. Takk!


Olav Marius Lileng

Skrapekartet.no

Image

Marius gikk grundig i gjennom hva som skulle til for å få det slikt vi ønsket. Våre nye prosjektsider ble veldig bra. Takk for all hjelp!


Thomas Eriksen

Erikseneiendomøst.no

Image

Vi er svært godt fornøyd med at vi valgte UndrumDesign som vår hovedleverandør av nettside og kursportal. Kan trygt anbefales.


Kristian Gundersen

Apexintensivkurs.no

Image

Jeg brukte Undrum Design til å rette opp i min «hjemmelagde» nettside. Raskt og effektivt ble siden min klar til tiden. Fornøyd med resultatet.


Fredrik Thingård

Fredrikfysio.dk

Image

Marius viste god oppfølging under hele samarbeidet. Fikk flyttet nettsiden over til et bedre webhotel og siden ble mye raskere!


Sondre Gretland

Gretlandbil.no

Image

Vi brukte UndrumDesign i vår bedrift på hjemmeside og betalingsløsning. Seriøs, effektiv og et selskap til å stole på. Alle avtaler gjennomført til tiden,


Martin Delebekk

Maritsrideskole.no

Image

Vil takke UndrumDesign for hjelp med alt i fra valg av domene, oppsett av e-post og god service med å legge ut bilder på den nye hjemmesiden.


Thomas Ravneng

Thomasravneng.no

Image

Tusen takk for et fint samarbeid med oppussingen av vår nettside. Nå er alt toppmoderne og hjemmesiden er noe vi stolt viser frem!


Per Morten Bjerkli

Br-bjerkli.no

Image

Fikk hjelp til å endre nettsiden min, samt legge til en mye enklere oversikt over mine behandlinger. Funker supert 🙂


Jeanette B. Gustavsen

Dermasykepleier.no


Webdesign bilde av Ted
Nettside mac workstation
Selgende nettside - Dette er meg som student
Webside som er lønnsom - Drink
Nettside som selger - website


VI HJELPER DEG MED:
Bli synlig, tiltrekk deg potensielle kunder og oppnå salg. Vi er din outsourcet markedsavdeling som er opptatt av å gi deg gode resultater.Image

NY HJEMMESIDE


Hjemmesiden skal gi et godt førsteinntrykk, slik at dine besøkende vil bruke deg og ikke dine konkurrenter.


Les mer her


Image

SYNLIGHET


Vi gjør deg synlig på internett, samtidig som vi gjør det enkelt for potensielle kunder å finne deg.


Les mer her


Image

MARKEDSFØRING


Med sertfiseringer i både Facebook Business og Google Ads, vet vi hva som skal til for å gi deg nye kunder.


Les mer her


Hei, jeg er Marius!


Jeg elsker alt som er relatert til design og streber etter å gjøre nettet til et finere sted. Når jeg ikke bygger nettsteder, kan du finne meg i svømmebassenget, i sofaen med et glass rødt eller ute i skiløypa.

UndrumDesign ble startet opp så sent som i 2018, men jeg har laget nettsider for andre helt siden 2014. For flere av mine kunder, har jeg også ansvaret for den digitale markedsføringen.

Slagordet “Webdesign som selger” forteller hvordan nettsider UndrumDesign lager for sine kunder. Vi ønsker at alle skal få gode resultater ved å gå for vårt konsept.


KONTAKT MEG
Marius Undrum - Salg av nettsider og webdesign