Hvorfor UndrumDesign?


HVORFOR UNDRUMDESIGN?


Et lite byrå fra Sarpsborg som bruker tid på kundene.
Se hvordan vi kan hjelpe deg.Webdesignbyrå fra Sarpsborg, Østfold

Tett oppfølging er vår nøkkel til suksess.

Det er mange som driver et digitalt byrå i dag. Dersom du gjør et Google-søk på “Webdesign Sarpsborg” eller “Hvordan lage nettsider”, vil du få mange treff. Og mange av de er flinke, helt sikkert. Min inngang til å hjelpe andre bedrifter med sin digitale tilstedeværelse er litt annerledes.

I 2014 avsluttet jeg min 4-årige utdannelse ved Universitetet i Sørøst-Norge. Dette var året vi alle så frem til. Ikke fordi vi endelig var ferdig med studieløpet (for den var ganske så bra :)), men fordi vi skulle gjøre om teori til praksis i den avsluttende delen: Studentbedrift. Endel av vår strategi var å profilere og selge vårt produkt gjennom egen nettbutikk. Ikke ante vi hvordan vi skulle få det til.

Plutselig var produktet ferdig utviklet og klart for å selges. Og plutselig måtte vi også i gang med vår nettbutikk. Med frisk gyv, tok jeg på meg hele ansvaret (noe som jeg er svært glad for i dag). Fagbegreper som CSS, lastetid, responsive nettsider, CPA, søkemotor -og konverteringsoptimalisering var fagområder som raskt ble konsumert. Jeg kastet meg på alt. Det gikk dager hvor jeg fikk 20-25 nye e-poster fra fageksperter innenfor de ulike fagområdene. Jeg lastet ned guider, skrev de ut og leste meg opp.

Jeg syntes det var gøy!

Endelig hadde jeg funnet ut hvilken karrierevei jeg skulle gå. Jeg visste at det var dette jeg skulle drive med. Det som spesielt fenget meg, var det å få full kontroll på hele den digitale driften. Det å kunne spore hvem som besøker nettsiden, hvilken variant av nettsiden de besøkte, og ikke minst, hvor mye annonsekroner det kostet meg å få de til å kjøpe.

Studentbedriften tok jeg over etter endt studietid, da jeg flyttet tilbake til Sarpsborg. Nettbutikken lever fortsatt og drives i dag som Triathlonutstyr.no. Denne drev jeg fulltid etter studiene. Senere har jeg også vært med på å starte flere ulike bedrifter, og hatt prosjekter i ulike bransjer. Jeg har utviklet nettkurs, satt opp nettbutikker, designet blogger og laget mange bedriftsider. Det tok ikke lang tid før venner og bekjente kom bort til meg:

“Du driver den nettbutikken, du har laget den selv, ikke sant??” eller “Hvor mye koster det å få laget et nettkurs?”.

Slik startet det.

Noen oppdrag ble til flere. Plutselig brukte jeg mer tid på andres prosjekter enn på mine egne. Våren 2018 tok jeg et valg. Jeg hadde lenge følt at det var på høy tid at jeg gikk All-In for å hjelpe andre. Egne prosjekter ble derfor lagt ned, nedprioritert eller solgt videre til noen andre.  Herfra hadde jeg 100 % fokus på å levere best mulig resultater for de jeg arbeidet med. Under har jeg listet opp noe av hva jeg kan hjelpe deg med:

Jeg lager ny eller pusser opp din gamle nettside
Noen nettsider skal selge flest mulig produkter gjennom nettbutikken, mens andre skal få flest mulig henvendelser fra potensielle kunder. Andre nettsider skal kun informere og bygge merkevare hos bedriften. Alle mine nettsider laster raskt, er mobilvennlige og designet med klare mål.

Jeg hjelper deg med å selge dine produkter eller tjenester 
Som Facebook og Google Ads-sertifisert, behersker jeg dette godt. Jeg har solgt fysiske varer, digitale produkter og tjenester gjennom begge kanaler. Jeg arbeider hardt for at du skal tjene mest mulig per krone brukt i annonsekostnader.

Tett oppfølging – 100 % innsats for mine kunder!
Det er viktig for meg at mine kunder er fornøyde og anbefaler meg videre til andre. Derfor jobber jeg hardt for å gi de resultatene kundene forventer. Det er heller aldri for sent å ringe meg ved kritiske situasjoner. En rimelig serviceavtale er tilgjengelig for alle som ønsker det.

Les mer om tjenester

Det store spørsmålet:

“Hvor mye koster en nettside?”

Svaret er: “Det kommer an på”. For det er slik at ingen nettside er lik. På den ene enden av skalaen, har du den enkle nettsiden for en typisk snekkerbedrift, hvor kontaktskjemaet er det mest avanserte. På den andre siden har du nettbutikker, nettkurs eller tilfeller hvor bedrifter stiller ekstra krav til design og funksjonalitet. De enkleste nettsiden starter fra ca. 15 000 kr.  På de mest avanserte nettsidene kan beløpet bli betydelig høyere. Du må tenke at din nettside er en investering. Hvis du kan få 100 flere kunder fra din nettside, hvor mye er det verdt for deg?

La meg ta et lite eksempel. En av mine kunder ønsket et nettkurs som de kunne tilby som mersalg til sine eksisterende kunder. Nettkurset kostet ca. 55 000 og utvikle. I dag har nettkurset omsatt for langt mer enn 10 ganger investeringen. Når jeg spør de i dag, om de syntes det var en god investering, gjett hva de svarer.

Om du vil arbeide med meg, hører jeg gjerne fra deg.
Du kan fylle ut kontaktskjemaet, eller sende meg en e-post.

Hører fra deg!

Marius