Bedriftspresentasjon
FÅ EN GRAFISK & VISUELL PRESENTASJON AV DIN BEDRIFT


En bedriftspresentasjon er en grafisk og visuelle presentasjon av din bedrift. Den vil inneholde historie, kundecaser, produkter, ansatte og mer – det er helt opp til deg!Presentasjon av bedrift

Få en tydeligere profil


Du har kanskje lest VG sin sak: "10 topphemmelige uker"? Dette er en sak som handler om forsvinningen av Anne-Elisabeth Hagen. Dette innlegget skal ikke handle om saken i seg selv, men om hvordan VG har brukt grafiske og visuelle elementer for å fremstille saken.

For det er ganske bra gjort, ikke sant?

Hva om vi kunne fremstilt din bedrift på samme måte?

I løpet av 2019 har vi i UndrumDesign fått flere henvendelser om å lage slike "bedriftspresentasjoner" for våre kunder. Noen har valgt å kalle det "bedriftsprofil" eller "landinggside for vår bedrift", mens vi syntes bedriftspresentasjon er mest dekkende.

Hva er en bedriftspresentasjon?

En bedriftspresentasjon er en grafisk og visuelle presentasjon av din bedrift. Den vil inneholde historie, kundecaser, produkter, ansatte og mer - det er helt opp til deg!

Hva skal du bruke bedriftspresentasjonen til?

Du skal stolt kunne vise frem denne på din egen nettside. Når noen ringer deg og spør om mer informasjon, er det hit du sender dem.

Dersom du er i møter og skal fortelle om din bedrift, tar du PCen som er koblet opp mot storskjermen og taster inn nettadressen. De på møte vil bli imponert.

Hvorfor starter UndrumDesign med dette?

Flere av våre kunder har tidligere etterspurt dette. Samtidig gir det oss en ekstra utfordring. Vi ønsker at din bedriftspresentasjon skal bli så bra som overhodet mulig, og det på alle enheter.

For det er slik, desto mer elementer, effekter og visuell frihet man bruker, desto mer arbeid er det å få alt til å fungere på alle enheter (PC, iPad og mobil).


Bedriftspresentasjon landinggside på net
Image

Vil takke UndrumDesign for hjelp med alt i fra valg av domene, oppsett av e-post og god service med å legge ut bilder på den nye hjemmesiden.


Thomas Ravneng

Thomasravneng.no

Image

Tusen takk for et fint samarbeid med oppussingen av vår nettside. Nå er alt toppmoderne og hjemmesiden er noe vi stolt viser frem!


Per Morten Bjerkli

Br-bjerkli.no

Image

Fikk hjelp til å endre nettsiden min, samt legge til en mye enklere oversikt over mine behandlinger. Funker supert 🙂


Jeanette B. Gustavsen

Dermasykepleier.no


 

Be om tilbud


Ved å klikke på knappen under kan du ta kontakt med oss. Det er helt uforpliktende og vi setter gjerne opp et tilbud til deg.


Ta kontakt