Arbeidsmodell


ARBEIDSMODELL


UndrumDesign arbeider etter en tidseffektiv og velprøvd arbeidsmodell som sikret et godt sluttprodukt. Hvert prosjekt er unikt og det er viktig for oss at alle prosjekter blir ferdigstilt til avtalt tid, samtidig som arbeidet blir levert med høy kvalitet. 
Hjemmeside til bedrift - Arbeidsmodell
UndrumDesign Marius
Arbeidsstasjon for UndrumDesgin
Nettside til bedrifter - Triathlonutstyr

1: Send inn skjema

Du starter med å sende inn din forespørsel ved å fylle ut kontaktskjemaet. Jeg følger opp med en gang, og hvis vi er en god match, ​​planlegger vi dato for vårt første møte. Her møtes vi fysisk, prater på telefonen eller over Skype. Klikk her for å fylle ut kontaktskjemaet.

2: Workshop – Vi blir kjent

Du forteller meg mer om din bedrift (jeg har allerede lest meg opp!). Her prater vi om målet med nettsiden, hvilke kunder du har og mer om hva du selger. Du forteller meg om alle dine idèer rundt ditt nye nettsted. Noen ønsker bare å “få jobben gjort“, mens andre ønsker å være mer involvert.

3: Din hjemmelekse

For at resultatet skal bli slik vi ønsker, er det viktig med god planlegging. Derfor er du nødt til å fylle ut et skjema, samt svare på noen enkle, men viktige, spørsmål. Mye kan enkelt endres på nettsiden, men kvaliteten blir best om rammene er på plass fra starten av.

4: Design

Nå har jeg fått den informasjonen jeg trenger av deg og din bedrift. Her vil jeg utvikle designkoden for nettstedet, og sette i gang med selve designarbeidet. Til slutt vise deg hvordan nettsiden din kan se ut. Vi vil ha en åpen dialog gjennom denne delen.

5: Utvikling av førsteutkast

Når utviklingen starter og koden er skrevet, har vi et veldig godt bilde av hvordan vi skal fortsette takket være prototyper og designskisser i tidligere steg. Dette trinnet er den mest krevende delen, men også den som er mest givende når vi endelig kan se at våre ideer begynner å ta form. All utvikling foregår på en testserver, og du kan følge vårt arbeid under hele prosessen.

6: Workshop – siste finish!

Prototypen er ferdig og utviklingen av ditt nye nettsted er ferdig. Her er det viktig at vi møtes og ser på ulike elementer du vil endre på nettsiden.

På dette møtet gir vi deg også en innføring i hvordan du redigerer og drifter nettsiden. Du kan også inngå en Serviceavtale med oss.

7: Lansering

Det er på tide å feire! Nettstedet ditt går live og du kan stolt vise frem resultatet av vårt harde arbeid.

Du mottar en sluttrapport som inneholder viktig informasjon om ditt nye nettsted. Her vil du bla finne sensitiv informasjon, samt enkle guider til hvordan du administrerer ditt nye nettsted.
Undrum Design

KLAR FOR Å BOOKE DIN NYE NETTSIDE?